Wiwik Sagita - Ngidam Pentol

 on Rabu, 12 Maret 2014  

Download Lagu Ngidam Pentol

Detail Download Mp3

Penyanyi:Wiwik Sagita
Judul Lagu:OM Sera - Ngidam Pentol
Musik:Dangdut Koplo
Size:5.29 MB
Durasi:00:03:51

Lirik Lagu Ngidam Pentol

Wiwik Sagita - Ngidam Pentol

Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam
Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan

Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu

reff
Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti

Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan
Aku pengin pentol sing enek endok’e
Aku pengin pentol sing dobel endok’e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine

Kowe pengin pentol

Sing enek endok’e

Kowe pengin pentol

Sing dobel endok’e

Kowe pengin pentol pentol pentol pentol

Endok, sing okeh emine

Review Mp3 Download : Lagu Wiwik Sagita - Ngidam Pentol

Lagu Lagu Terbaru yang lain klik Disini

Wiwik Sagita - Ngidam Pentol 4.5 5 Lagu Bagus Rabu, 12 Maret 2014 Wiwik Sagita - Ngidam Pentol Mp3, Download Lagu OM Sera - Wiwik Sagita - Ngidam Pentol, Lagu Dangdut Koplo, Lrik Lagu Ngidam Pentol by Wiwik Sagita Detail Download Mp3 Penyanyi : Wiwik Sagita Judul Lagu : OM Sera - Ngidam Pentol Musik : Dangdut Koplo Size : 5.29 MB Durasi : 00:...


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar