DIDI KEMPOT MENDEM KANGEN

 on Senin, 07 Oktober 2013  

Download lagu mendem kangen
Download Lagu Didi Kempot - Mendem Kangen Mp3 Full Album Lagu Terbaru, berikut ini lirik lagu Mendem Kangen oleh Didi Kempot :

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi
Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen njroning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wes adem atiku
Nadyan sedelo wes adem atiku

Detail Lagu
Judul Lagu : Mendem Kangen
Penyanyi : Didi Kempot
Album : Dangdut Campur Sari
Size : 7.21 MB
Duration : 00:05:14
Audio Summary : mp3, 48000 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Review Mp3 Download : Didi Kempot - Mendem Kangen

DIDI KEMPOT MENDEM KANGEN 4.5 5 Lagu Bagus Senin, 07 Oktober 2013 Download lagu Didi Kempot - Mendem Kangen, Lagu Dangdut Campur Sari Didi kempot, Lagu Daerah Jawa mp3 Download Lagu Didi Kempot - Mendem Kangen  Mp3 Full Album Lagu Terbaru, berikut ini lirik lagu Men...


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar